Andrev3, a ten najbardziej zainteresowany nadal milczy hahahahahahaha :szeroki_usmiech
głośnik i wzmacniacz do 500 zł do mojej skrzyni - porada
Zwiń
X
-
głośnik i wzmacniacz do 500 zł do mojej skrzyni - porada
Witam.
Chciałbym dobrać odpowiedni sprzęcik do mojej skrzyni 45 - 50l(zabudowy) do mojego samochodu. Skrzynia będzie zamontowana w Skodzie Octavii. Skrzynia ma być zamknięta tak wiec prosiłbym o pomoc w doborze głośnika (30cm) i wzmacniacza tak żeby był czysty i głęboki bas bez buczenia. Zastanawiałem się nad takim połączeniem
wzmacniacz: Boschmann XR-222 i do tego głośnik 300mm JBL GT5-12.
Czy to dobre połączenie jeśli nie to proszę o jakieś inne propozycje. Za szybką odp. serdecznie dziękuje
poniżej foty mojej skrzyni.
PS. Dodam tylko że słucham głownie D'N'B i muzyki klubowej i trochę polskiego rege
-
-
Zamieszczone przez mc_majcherWitam.
Chciałbym dobrać odpowiedni sprzęcik do mojej skrzyni 45 - 50l(zabudowy) do mojego samochodu. Skrzynia będzie zamontowana w Skodzie Octavii. Skrzynia ma być zamknięta tak wiec prosiłbym o pomoc w doborze głośnika (30cm) i wzmacniacza tak żeby był czysty i głęboki bas bez buczenia. Zastanawiałem się nad takim połączeniem
wzmacniacz: Boschmann XR-222 i do tego głośnik 300mm JBL GT5-12.
Czy to dobre połączenie jeśli nie to proszę o jakieś inne propozycje. Za szybką odp. serdecznie dziękuje
poniżej foty mojej skrzyni.
PS. Dodam tylko że słucham głownie D'N'B i muzyki klubowej i trochę polskiego rege
Komentarz
-
-
wzmacniacz carpower głośnik mac audio stx i będzie lala, poniżej to o co mi chodzi nie patrzyłem na ceny na pewno można znaleźć taniej
to jeśli chodzi o to aby w miarę głośno grało a nie koniecznie dobrze
Natomiast jeśli chodzi o dźwięk bardziej niż o głośność (choć powyższe sprzęty są niezłe) dobrym rozwiązaniem jest:
i do tego głośnik hertz es300 lub powerbass s12
Jednak ile osób tyle i możliwości każdy bierze to co mu się podoba.
Powyższe sprzęty miałem zamontowane w swoich autach i byłem zadowolony, nie polecam bo miałem sprzętów firmy blaupunkt i tych niższych serii jbl
Komentarz
-
-
OK dzięki za odp. zdecyduje się na tego carpowera HPB 1502, a co do głośnika mam kilka opcji
1. głośnik zaproponowanego przez kolegę g4cek czyli:
2. głośnik Lanzar max 12
http://allegro.pl/lanzar-max-12-max1...758296844.html i
3. głośnik JBL GTO1214
4. głośnik Powerbass S12
Domena autosound.pl jest wystawiona na sprzedaż w serwisie premium.pl. Domena oczekuje na oferty zainteresowanych, zachęcamy do zakupów.
który z tych 4 głośników pasowałby najlepiej do tego carpowera. Dodam tylko że słucham raczej szybkiej muzy z dużym basem (D'N'B) tak wiec proszę o poradę 8) :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez g4cekmc_majcher, miałem lanzara i mac audio, lepiej podobało mi się jak gra mac audio, jbl-a nie polecam przereklamowane jak dla mnie chyba że z tej seri co link poniżej ale decyzja należy do Ciebie
http://allegro.pl/glosniki-jbl-power...741782563.html
Pozdrawiam
[ Dodano: Sro 07 Wrz, 11 00:48 ]
Witam. Sprzęcik już kupiłem i zamontowałem już w samochodzie. Gra bardzo fajnie masaż pleców gwarantowany. Poniżej zdjęcia mojego sprzęciku w bagażniku. Co prawda jest to trochę bałaganu z kablami ale jak tylko znajdę czas to poukładam tak jak się je należny.
[ Dodano: Pon 12 Wrz, 11 22:54 ]
Witam.
Dla wszystkich zainteresowanych jak powstawało moje CA zapraszam do tematu:
Pozdrawiam.
Komentarz
-
Komentarz